maanantai 11. elokuuta 2014

Studio Move Rovaniemi

Tervetuloa Studio Move -tanssikoulun blogiin. Blogissa pääset tutustumaan tanssikoulun arkeen ja näkemään, mitä kaikkea puuhastelemme tanssitunneilla ja tuntien ulkopuolella.

Tanssikoulu Studio Move avaa ovensa Rovaniemellä maanantaina 1.9.2014. Studiomme sijaitsee osoitteessa Valtakatu 19, eli valistustalon alakerrassa. Studiomme sisäänkäynti on Valtakadun puolella. Valtakadun puoleiseen seinään on tulossa Studio Move -kyltti, jonka alla sijaitsevasta ovesta pääsee tiloihimme.



Studio Move tarjoaa laajan valikoiman tanssilajeja kaiken ikäisille taaperosta jo keski-iän ylittäneihin asti. Alkaen 3-vuotiaille lapsille tarjoamme ryhmät punaiset, pinkit ja vaaleanpunaiset, joissa lajina on lasten showtanssi. Lapsille on myös oma hip hop -tunti. Hieman vanhemmalle väelle tarjolla on esimerkiksi Dance 30+ sekä kehonhuolto 45 + -tunnit. Junioreille ja aikuisille on tarjolla muun muassa showtanssia, balettia, hip hoppia ja vogueta!! Tarjontaamme voi tutustua lukujärjestyksestämme. Meillä on opiskelija-alennus ja ilmainen kokeilukerta kausimaksullisille tunneillemme, joten voit vapaasti tulla maksutta kokeilemaan mitä tahansa tuntia !! Tarjoamme myös tällä hetkellä ainoana  tankotanssia Rovaniemellä!! Hinnasto löytyy täältä: http://www.studiomove.fi/hinnasto-rovaniemi/



Avajaisia vietämme lauantaina 30.8 klo 12-14. Luvassa on ilmaisia kokeilutunteja, kahvitarjoilu, tanssivideoiden katselua, kasvomaalausta ja muuta mukavaa. Tervetuloa paikalle viettämään mukavaa päivää kanssamme tanssin merkeissä !! :) 
 




Ensi viikolla Rovaniemen toimintavastaava Heini, ja Studio Moven vuonna 2005 Tampereelle perustanut Anna tekevät matkan Tampereelta Rovaniemelle. Tuolloin blogiin luvassa kuvia uudesta studiostamme sekä kertomuksia matkasta!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti