tiistai 16. syyskuuta 2014

Ensimmäiset esitykset !!

Viime viikolla perjantaina ja lauantaina tanssikoulumme esiintyi Revontulikeskuksessa MOOD/ LOOK -tapahtumassa. Olen todella ylpeä kaikista tanssijoistamme, ottaen huomioon, että tanssikoulumme on nyt ollut toiminnassa vasta hieman yli 2 viikkoa!! Silti saimme yli 7 minuutin esityksen kokoon, joka meni loistavasti kaikin puolin !! Perjantain MOOD-tapahtumassa esittelimme eri tanssilajeja. Lavalla nähtiin showtanssia, breakdancea, balettia, hiphoppia, discotanssia ja vogueta. Kaikkia lajeja opetetaan tanssikoulussamme. Videopätkiä voit katsella Studio Move Rovaniemen Instagram sivulla : www.instagram.com/studiomoverovaniemi . Lauantaina oli vuorossa LOOK-päivä, jolloin keikkaryhmämme Venom Voguers esiintyi Vogue-tanssiesityksellä muotinäytöksen introna.



Introsta emme valitettavasti väentungoksen vuoksi saaneet hyvää videota, mutta sinulla on mahdollisuus nähdä esitys myös uudestaan livenä !! Esiinnymme nimittäin 4.10 lauantaina Sampokeskuksessa klo 13 ja 15 !! Oppilasryhmiä ja opettajiamme esiintyy myös Sampokeskuksessa 3.10 klo 14 ja klo 16, tervetuloa katsomaan !!

Tällä viikolla saimme isoon saliin myös tanssimaton, jotta balettia on parempi harjoitella ja lattialla pystyy käyttämään myös kärkitossuja. Myös ensimmäisten päivien aikana koetut akustiikkaongelmat ovat jo takanapäin!! Toimintavastaavan ensimmäiseen viikkoon mahtui niin rakennustyöläisen kuin ompelijankin hommia, kun salit erottavan seinän yläosa piti saada äänieristettyä ja isoon saliin laitettua kaikumista estävä ja oleskelutilan erottava verho. Nyt tilat ovat kuitenkin entistäkin ehommat ja meillä on hyvä harrastaa !! Tervetuloa testaamaan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti